bedrijfsreportage2 1

Daarom een beeldbank voor jouw bedrijf

Er zijn verschillende redenen waarom een beeldbank voor een bedrijf nuttig kan zijn. Het is sowieso fijn om beelden voor het grijpen te hebben waarvan je weet dat ze met zorg zijn gemaakt en past bij jouw bedrijf.

  1. Professionaliteit: Door professioneel ogende afbeeldingen te gebruiken, kan je het imago van je bedrijf versterken en professioneel overkomen naar klanten en partners.
  2. Consistentie: Door afbeeldingen te gebruiken die consistent zijn met de stijl en het merk van het bedrijf, kan je helpen om een professioneel en herkenbaar imago te creëren.
  3. Flexibiliteit: Door een ruime selectie van afbeeldingen te hebben, kan je snel en gemakkelijk afbeeldingen gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals op de website, in social media-posts of in advertenties.
  4. Time-saving: Door een beeldbank te hebben, hoef je niet elke keer opnieuw te zoeken naar afbeeldingen als je ze nodig hebt. Dit kan tijd besparen en het maken van marketingmateriaal gemakkelijker maken.

Voorbeeld: Stel dat je een bedrijf hebt dat zich richt op duurzame producten. Door professionele foto’s te maken van je team terwijl ze bezig zijn met het ontwikkelen en produceren van de producten, kan je een professioneel en toegewijd imago creëren voor je bedrijf. Door deze afbeeldingen in een beeldbank te plaatsen, kan je ze gemakkelijk gebruiken op de website van het bedrijf, in social media-posts en in advertenties om het bedrijf te promoten. Dit kan helpen om het imago van het bedrijf te versterken en te laten zien dat het bedrijf zich inzet voor duurzaamheid.

Voorbeeld van Tiler

6257275eb21b624d215aaed1 Home e bike repair

Emma werkt bij Tiler, een bedrijf dat draadloze oplaadplekken maakt voor elektrische fietsen. Het bedrijf moet zich zichtbaar maken en een professionele indruk maken online. Daarom besluit Emma om een ervaren bedrijfsfotograaf in te schakelen.

De fotograaf maakt indrukwekkende foto’s van het team van Tiler terwijl ze bezig zijn met het ontwikkelen en produceren van de oplaadplekken. De foto’s zijn niet alleen geschikt voor de nieuwe website van Tiler, maar ook voor social media, presentaties voor investeerders en drukwerk.

Emma is erg blij met het werk van de fotograaf. Ze kan de afbeeldingen gebruiken om Tiler zichtbaar te maken en een professioneel imago te creëren. De foto’s laten zien hoe professioneel en toegewijd het team van Tiler is, wat bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

Dankzij de foto’s kan Tiler zich onderscheiden van de concurrentie en een positief en professioneel imago creëren. Emma is erg tevreden met het werk van de fotograaf en is ervan overtuigd dat de afbeeldingen een belangrijke bijdrage zullen leveren aan het succes van het bedrijf.

6257275e1fd04d4535cd55a5 Home e bike fleet