Hellende Daken2 BedrijfsfotografieNL CHA3875 e1668612273816

Imago- en wervingscampagne voor brancheorganisatie “Hellende Daken”

Als bedrijfsfotograaf heeft Rogier Chang zich toegelegd op het maken van prachtige beelden voor bedrijven en organisaties. Onlangs heeft hij samengewerkt met de brancheorganisatie “Hellende Daken” om hun imago en wervingscampagne een boost te geven met indrukwekkende foto’s van dakdekkers aan het werk.

Hellende Daken is een belangrijke speler in de dakdekkersbranche en heeft zich tot doel gesteld om het imago van de branche te verbeteren en jonge mensen te werven voor een carrière in de sector. Rogier Chang werd gevraagd om professionele foto’s te maken van dakdekkers op de werkplek, om te laten zien hoe belangrijk en uitdagend hun werk is.

Met zijn ervaring en creativiteit wist Rogier Chang prachtige beelden te creëren die de kracht en professionaliteit van de dakdekkers op indrukwekkende wijze lieten zien. De foto’s werden gebruikt op de website van Hellende Daken, in social media-posts en in advertenties om de wervingscampagne te ondersteunen.

De samenwerking met Rogier Chang was een groot succes voor Hellende Daken en heeft bijgedragen aan het versterken van hun imago als een professionele en toonaangevende organisatie in de branche. Dankzij de indrukwekkende foto’s van Rogier Chang heeft Hellende Daken in staat gesteld om een nieuwe generatie dakdekkers aan te trekken en de branche een positief imago te geven.