TUV Rheinland Nederland 0622 BedrijfsfotografieNL 0680

De oogst van een jaar

2022 was inderdaad een uitstekend jaar voor bedrijfsfotograaf Rogier Chang. Hij had het druk met opdrachten voor een scala aan bedrijven, van innovatieve startups tot grote internationals zoals DHL, Facom en Heineken.

Rogier Chang is gepassioneerd over het helpen van bedrijven om hun imago te versterken door middel van professionele fotografie. Hij werkte samen met de marketingteams van deze bedrijven om krachtige beeldbanken te creëren die gebruikt konden worden op alle mediakanalen.

Een van de opdrachten van Rogier Chang was voor TÜV Rheinland Nederland die zich richt op het testen van allerlei producten. Hij maakte indrukwekkende foto’s van het team van het lab terwijl ze bezig waren met het testen van de weerbaarheid hun producten, wat een professioneel en toegewijd imago opleverde voor het bedrijf.

Daarnaast werkte Rogier Chang ook met een school om hun marketingcampagne te ondersteunen met professionele foto’s van de leraren en leerlingen in actie. De foto’s lieten zien hoe enthousiast en betrokken de leraren waren bij het onderwijs, wat de aantrekkingskracht van de school verhoogde.

Tot slot werkte Rogier Chang ook met grote internationale bedrijven zoals DHL, Facom en Heineken om hun imago te versterken met professionele foto’s van hun teamleden en producten. De foto’s werden gebruikt op de websites van deze bedrijven, in social media-posts en in advertenties, wat bijdroeg aan het versterken van het professionele en toonaangevende imago van deze bedrijven.

In 2022 was Rogier Chang dus druk bezig met het helpen van bedrijven om hun imago te versterken met professionele fotografie. Zijn opdrachten zijn voor een breed scala aan bedrijven, van startups tot internationals, en hij bleek in staat om indrukwekkende beeldbanken te creëren die gebruikt konden worden op alle mediakanalen. Het was zonder twijfel het beste jaar tot nu toe voor Rogier Chang en het lijkt erop dat de toekomst nog veel meer mooie opdrachten en succes zal brengen.