Bedrijfsfotograaf Rotterdam: werk in beeld

Bent u op zoek naar een fotograaf die met zijn foto’s het imago van uw bedrijf versterkt? Dan is bedrijfsfotograaf Rogier Chang daarvoor de aangewezen persoon. Met zijn jarenlange ervaring en vakmanschap weet hij hoe hij uw bedrijf perfect in beeld moet brengen

Rogier Chang fotografeert WERK

Rotterdam bruist van activiteit. In de havenstad wordt altijd gewerkt. Laat dit nu precies zijn wat Rogier Chang, bedrijfsfotograaf uit de buurt van Rotterdam, in beeld brengt: werk! Rotterdam heeft een van de grootste havens ter wereld. Jaarlijks wordt er vanuit de Maasstad van alles in- en uitgevoerd. Rotterdam is ook de stad van kleine hardwerkende ondernemers. Jonge startups of ambitieuze ambachtslieden. Het maakt voor Rogier Chang, bedrijfsfotograaf Rotterdam geen verschil. Hij komt net zo makkelijk bij een eenmanszaak, een MKB-bedrijf of een grote internationale onderneming over de vloer. Overal zet hij zijn lens op scherp voor de beste foto’s. Dat versterkt het imago, afbeeldingen die laten zien waarvoor uw bedrijf staat.

Meer klanten met professionele zakelijke foto’s

Of u nu afbeeldingen nodig heeft voor een mooie brochure, uw website of voor sociale media als Linkedin, Facebook of Instagram, u kunt zich onderscheiden met een professionele foto. De meeste mensen hebben meestal snel door of een foto afkomstig is van een professionele fotograaf of dat u zelf met de camera aan de slag bent geweest. Wanneer foto’s er niet professioneel genoeg uitzien, is dat van invloed op de manier waarop er naar uw bedrijf wordt gekeken. Met professionele afbeeldingen nemen (potentiële) klanten uw bedrijf een stuk serieuzer en zullen ze eerder zaken met u willen doen. Rogier Chang, gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, weet hier alles van en levert bedrijven in de regio Rotterdam vakkundig gemaakte afbeeldingen die er op elk medium perfect uitzien.

Waarom kiezen voor bedrijfsfotograaf Rotterdam?

  • Rogier Chang brengt allerlei soorten bedrijven in beeld van groot tot klein
  • Zijn foto’s versterken het imago van uw bedrijf
  • Rogier is een vakman die al 20 jaar actief is als bedrijfsfotograaf

Uw onderneming in beeld laten brengen door een professionele bedrijfsfotograaf Rotterdam? Neem dan vandaag nog contact op via de website of bel naar 06 50222760. Dan komt Rogier Chang binnenkort bij u langs voor een mooie bedrijfsreportage. Dit kan niet alleen in Rotterdam, maar ook in andere plaatsen zoals Leiden, Delft of Gouda.

Zita Schwab
Zita Schwab@Zita_Schwab
Read More
Rogier is niet alleen een geweldige fotograaf, hij snapt echt wat er nodig is en vertaalt dit naar een krachtig eindresultaat. Prettige communicatie, easy-going en zeer professioneel. Aanrader!
Nienke Veenstra
Nienke Veenstra
Read More
Zeer goede fotograaf. Prettig persoon, vakkundig. Neemt de tijd om je te laten "ontdooien" voor de camera. En wat ik persoonlijk waardeer: kijkt met het oog van een kunstenaar (waardoor je foto's met meer inhoud krijgt, geen platte plaatjes).
Petra Blankwaard
Petra Blankwaard@indigonl
Read More
Ik heb Rogier Chang meerdere keren ingeschakeld voor bedrijfsfotografie. Zowel voor social media foto's als interieurfoto's van kantoor. Werken met Rogier is een verademing: hij komt zelf met leuke ideeën voor de shoot, is vakkundig, qua persoon prettig om mee te werken en prima tarieven. Aanrader!
Cash And Glory
Cash And Glory
Read More
Rogier heeft voor ons de bedrijfsfotos gemaakt, en we zijn er ontzettend blij mee. Hele prettige man om mee te werken, onopvallend aanwezig en weet iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Zeker een aanrader!
Previous
Next