Bedrijfsfotografie Rotterdam

Bent je voor jouw bedrijf op zoek naar een professionele bedrijfsfotograaf in Rotterdam? Dan kan Rogier Chang jou verder helpen.

Rotterdam bruist van activiteit. In de havenstad wordt altijd gewerkt. Laat dit nu precies zijn wat Rogier Chang, bedrijfsfotograaf uit de buurt van Rotterdam, in beeld brengt: werk! Rotterdam heeft een van de grootste havens ter wereld. Jaarlijks wordt er vanuit de Maasstad van alles in- en uitgevoerd.

Rotterdam is ook de stad van kleine hardwerkende ondernemers. Jonge startups of ambitieuze ambachtslieden. Het maakt voor Rogier Chang, bedrijfsfotograaf Rotterdam geen verschil. Rogier heeft een ruime kennis en ervaring met het schieten van bedrijfsfoto’s / shots. Hij komt net zo makkelijk bij een eenmanszaak, een MKB-bedrijf of een grote internationale onderneming over de vloer. Met zijn ruime ervaring in de zakelijke fotografie brengt hij je bedrijf op een prachtige en unieke wijze voor het voetlicht.

Breng jouw Rotterdamse bedrijf in beeld

Rogier Chang is een fotograaf die zich helemaal verdiept in het model of bedrijf waar hij foto’s voor schiet. Om het verhaal te vertellen van jouw bedrijf is hij nieuwsgierig naar de drijfveren en wat jouw bedrijf precies doet. Wat hij vaak ziet is dat bij bedrijven waar de passie vanaf straalt, je de mooiste foto’s kunt maken die de essentie van een bedrijf of persoon weergeven. Zo krijg je foto’s die het imago van je bedrijf versterken en waardoor potentiële klanten interesse krijgen in je merk en bedrijf.

“Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik hoe je het verhaal van het bedrijf het beste kunt verbeelden, zodat klanten dit nooit meer vergeten.”

Een afspraak inplannen?

Wil je meer weten over Rogier Chang en de mogelijkheden om jouw bedrijf goed in beeld te krijgen? Plan dan een persoonlijke meeting, bel naar onderstaand telefoonnummer of stuur mailtje. Rogier kijkt graag uit naar een ontmoeting.

Studio & Meeting

Westeinde 81, 2512 GV Den Haag

Mijn telefoonnummer

06 - 50 222 760

Mijn emailadres

studio@bedrijfsfotografie.nl

bedrijfsfotografie-Rogier-Chang-061-e1582647149758.jpg

Bedrijfsfotografie begint met goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk, zo weet Rogier Chang, bedrijfsfotograaf Rotterdam, uit ervaring. Veel bedrijven hebben nog nooit eerder met een fotograaf samengewerkt en vinden het vaak lastig om precies duidelijk te maken wat hun wensen zijn.

Sommige mensen vinden het ook spannend. Ze staan bijvoorbeeld niet graag voor de camera of weten niet goed wat ze voor houding moeten aannemen. Gelukkig weet Rogier hier wel raad mee. Hij weet namelijk precies hoe hij de personen die op de foto moeten komen te staan op zijn gemak moet stellen. Dit is erg belangrijk, omdat je bedrijfsportret wel echt over moet komen. Eigenlijk net alsof je meekijkt met jouw bedrijf.

Blind vertrouwen op het vakmanschap van de fotograaf, is echter niet voldoende. Uiteraard gaat dit wel op voor de technische en artistieke kant van een fotoreportage. Rogier Chang weet als geen ander om te gaan met de compositie, kleur en belichting en hoe je iets in scene zet. Waar je bedrijf voor staat, wie je klanten zijn en hoe jij je wil presenteren, dat weet hij natuurlijk niet. Daarom is het belangrijk om dit van tevoren goed te bespreken met hem.

Veel gestelde vragen

Waarom een bedrijfsfotograaf inschakelen?

Professionele bedrijfsfotografen hebben de nodige vaardigheden en ervaring om foto’s van hoge kwaliteit te maken. In de zakenwereld kan een foto van hoge kwaliteit het verschil uitmaken tussen het binnenhalen van het contract of het verliezen ervan. Professionele fotografen hebben de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om de perfecte foto voor jouw marketinginzet te schieten.

 

Ze weten hoe ze verlichting en compositie moeten gebruiken om een beeld te creëren dat zowel esthetisch als emotioneel aantrekkelijk is. Bovendien hebben professionele fotografen toegang tot hoogwaardige apparatuur die een groot verschil kan maken in de kwaliteit van een foto. Met hun expertise en hoogwaardige apparatuur kunnen professionele fotografen visueel opvallende beelden creëren waarmee je indruk maakt op je klanten.

Wat kost een bedrijfsfotograaf in Rotterdam?

De kosten voor het inschakelen van een bedrijfsfotograaf kan onder fotografen in Rotterdam verschillen. Bekijk de prijspagina, of neem contact op met Rogier om een offerte te krijgen.

Wat onze klanten vinden

Rogier made a profile picture for me. He did a fabulous job in making me feel at ease. And succeeded in providing some great options to choose from. It was a nice experience with good results.
jasper van delft
Jasper van Delft
Creative Lead Philips Male Grooming
It was a pleasure having my picture taken by Rogier. He knows how to make you feel comfortable and what questions to ask to get to the portrait you want (but can’t describe). Rates and turn-around are excellent. I would definitely hire Rogier again!
roy tomeij
Roy Tomeij
Parallel entrepreneur & nice guy
Rogier heeft de medewerkers van Mediaweb gefotografeerd voor onze nieuwe website en social media profielen. Zijn aanpak is zeer professioneel. Hij reageert snel op mails en houdt zich aan gemaakte afspraken. De foto’s zijn perfect gelukt. Hij heeft ook nog reportagefoto’s gemaakt die de sfeer in het bedrijf prima weergeven. Ik kan Rogier dan ook van harte aanbevelen.
eric van hall
Eric van Hall
Mediaweb Digital Agency

Bedrijf in Rotterdam goed in beeld: voor zowel MKB als grote ondernemingen

Rogier Chang, bedrijfsfotograaf die foto’s maakt in o.a. Rotterdam, komt al zo’n 20 jaar over de vloer bij allerlei soorten ondernemers, door het hele land. Horeca, MKB, ambachtelijke of industriële bedrijven, het maakt hem niet uit. Of het nou in Rotterdam, Den Haag of Noordwijk is. Altijd is het doel hetzelfde: uw bedrijf optimaal in beeld brengen voor jouw potentiële klant, foto’s van topkwaliteit voor je brochure, reclamefolder, social media of voor op de website.

Hoe kan ik je helpen?