Innovatieve bedrijfsfotograaf Delft
Dé specialist voor bedrijven

Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Delft? Dan bent u bij Rogier Chang aan het juiste adres. Met fotoreportages voor onder meer de TU en andere bedrijven van de campus,op zijn naam, is hij regelmatig in Delft actief voor het maken van een ‘hi-tech’ bedrijfsreportage.

Fotograferen als een Delftse meester

Delft is niet alleen bekend van de Technische Universiteit (TU), maar bracht ook schilders als Johannes Vermeer en Jan Steen voort. Rogier Chang, bedrijfsfotograaf uit de omgeving van Delft, treedt graag in de voetsporen van deze Hollandse meesters. Hij bestudeert zijn onderwerpen minutieus en daarbij ontgaat hem geen enkel detail. Net zoals de Hollandse schilders uit de 17e eeuw heeft hij oog voor het kleurenpalet en de compositie. Ook speelt hij met licht en schaduw. Pas als het perfecte beeld voor zijn lens verschijnt, schiet hij zijn foto’s. Zo ontstaan de hedendaagse meesterwerken, waarbij vakmanschap en moderne technologie hand in hand gaan. Hij is niet alleen actief in Delft, maar ook in plaatsen zoals Leiden en Rotterdam.

Bedrijfsfotograaf Delft: uw verhaal in beeld

Rogier Chang vertelt het verhaal van uw bedrijf door middel van mooie beelden. Om dit verhaal vorm te geven, luistert hij eerst met veel interesse naar zijn klanten. Waarvoor staat uw bedrijf, wat wilt u uitstralen naar de buitenwereld? Deze gesprekken zijn onderdeel van de grondige voorbereiding die nodig is om te kunnen doordringen tot de essentie van een onderneming. Pas dan kun je tot afbeeldingen komen die het verschil maken. Prachtige foto’s die het imago van uw bedrijf versterken en zorgen voor meer klanten.

Tech en medische fotografie in Delft

In een stad waar technologie zo’n belangrijke rol speelt, voelt Chang zich uitstekend thuis. Naast zijn bedrijfsreportage voor OGD in Delft, voor de TU, was hij ook te vinden op de vloer bij YES! Delft, een van ‘s werelds meest succesvolle startup tech incubators. Ook het Reinier de Graaf Ziekenhuis maakte dankbaar gebruik van het vakmanschap van de bedrijfsfotograaf uit de buurt van Delft.

Waarom kiezen voor bedrijfsfotograaf Delft?

    •    Rogier Chang maakt foto’s die het imago van uw bedrijf versterken
    •    Hij fotografeert regelmatig tech- en medische onderwerpen
    •    Hij is een vakman die al 20 jaar ervaring heeft als bedrijfsfotograaf
Bent u op zoek naar een ervaren, tech en medisch bedrijfsfotograaf Delft? Neem vandaag nog contact op via de website of bel naar 06 50222760 voor een afspraak.

Zita Schwab
Zita Schwab@Zita_Schwab
Read More
Rogier is niet alleen een geweldige fotograaf, hij snapt echt wat er nodig is en vertaalt dit naar een krachtig eindresultaat. Prettige communicatie, easy-going en zeer professioneel. Aanrader!
Nienke Veenstra
Nienke Veenstra
Read More
Zeer goede fotograaf. Prettig persoon, vakkundig. Neemt de tijd om je te laten "ontdooien" voor de camera. En wat ik persoonlijk waardeer: kijkt met het oog van een kunstenaar (waardoor je foto's met meer inhoud krijgt, geen platte plaatjes).
Petra Blankwaard
Petra Blankwaard@indigonl
Read More
Ik heb Rogier Chang meerdere keren ingeschakeld voor bedrijfsfotografie. Zowel voor social media foto's als interieurfoto's van kantoor. Werken met Rogier is een verademing: hij komt zelf met leuke ideeën voor de shoot, is vakkundig, qua persoon prettig om mee te werken en prima tarieven. Aanrader!
Cash And Glory
Cash And Glory
Read More
Rogier heeft voor ons de bedrijfsfotos gemaakt, en we zijn er ontzettend blij mee. Hele prettige man om mee te werken, onopvallend aanwezig en weet iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Zeker een aanrader!
Previous
Next