Evenementenfotografie 1280px-Flag_of_the_United_Kingdom.svg

Een evenement is per definitie een bijzondere gebeurtenis. Iets dat haaks staat op het alledaagse. Dat is dus iets dat u op de gevoelige plaat wilt vastleggen. Dat wat bijzonder is mag immers niet ongemerkt voorbijgaan.

Waarom kiest u voor een event fotograaf? Omdat u dan geen omkijken meer heeft naar het verkrijgen van goede beelden. Of het nou om een congress, beurs, symposium of bedrijfsuitje gaat; u heeft behoefte aan goede beelden maar zelf geen tijd om daarvoor te zorgen. Bovendien is ook de kwaliteit, zeker bij extern gebruik, van groot belang. Het inzetten van een professionele evenement fotograaf waarborgt die kwaliteit optimaal.

U kiest voor een event fotograaf wanneer:

  • U een impressie wilt van een congres, conferentie of andersoortig zakelijk evenement
  • Het enthousiasme van uw medewerkers en de bezoekers in beeld gebracht moet worden
  • Aantrekkingskracht moet worden uitgeoefend op de buitenwereld
  • U een consistent en professioneel beeld van uw bedrijf wilt uitdragen.

Het maken van foto’s als aandenken is iets dat iedereen kent vanuit zijn privésituatie. In een zakelijke context is de doelstelling van het maken van foto’s veel tweelediger. Er is allereerst het onderscheid tussen intern en extern. Het kan nooit kwaad om foto’s van lachende collega’s te tonen aan de buitenwereld. Tegelijkertijd verwacht die buitenwereld wel iets meer dan alleen dat. Foto’s van een bedrijfsevenement vormen een aandenken, maar tegelijkertijd ook een toonbeeld van de expertise en kwaliteiten van uw bedrijf. Wanneer wij uw evenement in beeld brengen, is het resultaat altijd op vele manieren te gebruiken. Bij uitstek worden de verschillende doelen van evenementen fotografie gediend.

Met ruime ervaring in de evenementen fotografie hebben wij een sterk gevoel ontwikkeld voor het maken van dergelijke foto’s. Dat betekent dat u event fotografie gerust aan ons kunt overlaten zonder er verder omkijken naar te hebben. Desalniettemin stellen wij uw input op prijs. Dat wat u graag vastgelegd wilt hebben, dat leggen wij ook vast. Zo ontvangt u een eindresultaat dat niet alleen leuk en mooi is, maar ook bruikbaar en tevens voldoet aan uw persoonlijke verwachtingen.

Wij weten natuurlijk als geen ander dat beelden zoveel meer zeggen dan woorden. Daarom treft u hieronder enkele sprekende voorbeelden van onze evenement fotografie. Beter dan welke tekst dan ook geven deze beelden u een idee van de meerwaarde van een echte event fotograaf.

Kies voor Bedrijfsfotografie.nl als u

  • Als u de foto’s makkelijk en snel online wil delen met de deelnemers van uw event
  • Denkt aan een mooi fotoboek als herinnering
  • De groepsfoto nog voor het eind klaar wil hebben of later wil nasturen
  • Wil dat afspraken worden nagekomen en positief wordt meegedacht