Bedrijfsfotograaf Gouda: uw onderneming voor het voetlicht

Bent u op zoek naar een professionele bedrijfsfotograaf in Gouda? Dan is Rogier Chang de aangewezen persoon. Met zijn ruime ervaring in de zakelijke fotografie brengt hij uw bedrijf op een prachtige en unieke wijze voor het voetlicht.

 

Het verhaal van uw bedrijf

Rogier Chang is een fotograaf die zich helemaal verdiept in zijn onderwerp. Om het verhaal te vertellen van uw bedrijf is hij nieuwsgierig naar uw drijfveren, waar uw bedrijf voor staat. Hij wil weten wat of wie er voor zijn camera komt. Alleen dan kun je foto’s maken die de essentie van een bedrijf of persoon weergeven. Zo krijg je foto’s die het imago van uw bedrijf versterken.


Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik hoe je het verhaal van het bedrijf het beste kunt verbeelden, zodat klanten dit nooit meer vergeten.”

Bedrijfsfotografie begint met goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk, zo weet Rogier Chang, bedrijfsfotograaf Gouda, uit ervaring. Veel bedrijven hebben nog nooit eerder met een fotograaf samengewerkt en vinden het vaak lastig om precies duidelijk te maken wat hun wensen zijn. Blind vertrouwen op het vakmanschap van de fotograaf, is niet voldoende. Uiteraard gaat dit wel op voor de technische en artistieke kant van een fotoreportage. Rogier Chang weet als geen ander om te gaan met de compositie, kleur en belichting en hoe je iets in scene zet. Waar uw bedrijf voor staat, wie uw klanten zijn en hoe u zich wil presenteren, dat weet hij natuurlijk niet. Daarom is het belangrijk om dit van tevoren goed te bespreken.Bedrijven in beeld: van kleine startups tot grote ondernemingen

Rogier Chang, bedrijfsfotograaf uit de omgeving van Gouda, komt al zo’n 20 jaar over de vloer bij allerlei soorten ondernemers. Horeca, MKB, ambachtelijke of industriële bedrijven, het maakt hem niet uit. Of het nou in Gouda, Rotterdam of Leiden is. Altijd is het doel hetzelfde: uw bedrijf optimaal voor het voetlicht brengen. Foto’s van topkwaliteit voor uw brochure, reclamefolder, webpagina’s of sociale media.

x Panorama Bedrijfsfotografie studio
De studio in Bink36Waarom kiezen voor bedrijfsfotograaf Gouda?

  • De afbeeldingen van Rogier Chang versterken het imago van uw bedrijf
  • Rogier is een vakman met 20 jaar ervaring in de bedrijfsfotografie
  • Hij gaat altijd op en top voorbereid en zeer professioneel te werk

Op zoek naar een ervaren bedrijfsfotograaf Gouda? Neem vandaag nog contact op via de website of bel naar 06 50222760.

Zita Schwab
Zita Schwab@Zita_Schwab
Read More
Rogier is niet alleen een geweldige fotograaf, hij snapt echt wat er nodig is en vertaalt dit naar een krachtig eindresultaat. Prettige communicatie, easy-going en zeer professioneel. Aanrader!
Nienke Veenstra
Nienke Veenstra
Read More
Zeer goede fotograaf. Prettig persoon, vakkundig. Neemt de tijd om je te laten "ontdooien" voor de camera. En wat ik persoonlijk waardeer: kijkt met het oog van een kunstenaar (waardoor je foto's met meer inhoud krijgt, geen platte plaatjes).
Petra Blankwaard
Petra Blankwaard@indigonl
Read More
Ik heb Rogier Chang meerdere keren ingeschakeld voor bedrijfsfotografie. Zowel voor social media foto's als interieurfoto's van kantoor. Werken met Rogier is een verademing: hij komt zelf met leuke ideeën voor de shoot, is vakkundig, qua persoon prettig om mee te werken en prima tarieven. Aanrader!
Cash And Glory
Cash And Glory
Read More
Rogier heeft voor ons de bedrijfsfotos gemaakt, en we zijn er ontzettend blij mee. Hele prettige man om mee te werken, onopvallend aanwezig en weet iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Zeker een aanrader!
Previous
Next