Bedrijfsfotograaf Zoetermeer: uw verhaal in beeld

Met zijn fotostudio op steenworp afstand in Den Haag, hoeft u niet ver te reizen vanuit Zoetermeer. Maar bedrijfsfotograaf Rogier Chang komt ook graag naar u toe. Juist op locatie komen zijn bedrijfsreportages tot leven. Op de werkvloer voelt hij zich als een vis in het water. Voor een ervaren bedrijfsfotograaf Zoetermeer bent u bij Rogier Chang dan ook aan het juiste adres.

Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik adviseren hoe je het verhaal van het bedrijf het beste kunt verbeelden, opdat de klant ze nooit meer vergeet.”

Vakman met 20 jaar ervaring in Zoetermeer en omgeving

Rogier Chang is al geruime tijd actief als bedrijfsfotograaf. Hij heeft in de 20 jaar dat hij bij allerlei soorten bedrijven over de vloer komt, zijn sporen ruimschoots verdiend. Chang dringt door tot de essentie van uw onderneming. Elke bedrijf heeft een verhaal te vertellen. Rogier weet precies dat vast te leggen wat uw bedrijf of organisatie zo bijzonder maakt. Dat doet hij in een prachtige stijl met een scherp oog voor details, lichtval, kleur en compositie. De bedrijfsfotograaf uit de buurt van Zoetermeer maakt bedrijfsreportages bij zowel kleine startups, horecabedrijven, voor het MKB als grote bedrijven of organisaties. Het is voor hem elke keer weer een uitdaging om, het verhaal te vangen in perfecte, passende beelden.

Nieuwe foto's voor jullie website? Bekijk eerst de checklist

Bedrijfsfotograaf Zoetermeer voor zakelijke portretten

Ook voor zakelijke portretten bent u bij Rogier Chang aan het juiste adres. Dat kan zowel in zijn fotostudio als bij uw bedrijf. Rogier is makkelijk in de omgang en weet door zijn jarenlange ervaring hoe hij de persoon die plaatsneemt voor zijn camera op zijn gemak kan stellen. Zijn portretfoto’s geven de persoon weer hoe hij is op zijn bést. Ook hier dringt hij door tot de essentie van zijn onderwerp. Zakelijke portretfoto’s zijn belangrijk wanneer u een professionele indruk wilt achterlaten op sociale media of uw website. Met een zakelijk portret van Rogier Chang maakt u het verschil.Waarom kiezen voor bedrijfsfotograaf Zoetermeer?

  • Rogier Chang brengt het verhaal van uw bedrijf prachtig in beeld
  • Hij is een gedreven vakman die al 20 jaar actief is als bedrijfsfotograaf
  • Zijn foto’s versterken het imago van uw bedrijf

Op zoek naar een professionele bedrijfsfotograaf Zoetermeer? Neem dan vandaag nog contact op via de website of bel naar 06 50222760. Dan staat Rogier Chang binnenkort bij u op de werkvloer om het verhaal van uw bedrijf in beeld te brengen. Hij kan u niet alleen helpen in Zoetermeer, maar ook in plaatsen zoals Westland, of Leiden

Zita Schwab
Zita Schwab@Zita_Schwab
Read More
Rogier is niet alleen een geweldige fotograaf, hij snapt echt wat er nodig is en vertaalt dit naar een krachtig eindresultaat. Prettige communicatie, easy-going en zeer professioneel. Aanrader!
Nienke Veenstra
Nienke Veenstra
Read More
Zeer goede fotograaf. Prettig persoon, vakkundig. Neemt de tijd om je te laten "ontdooien" voor de camera. En wat ik persoonlijk waardeer: kijkt met het oog van een kunstenaar (waardoor je foto's met meer inhoud krijgt, geen platte plaatjes).
Petra Blankwaard
Petra Blankwaard@indigonl
Read More
Ik heb Rogier Chang meerdere keren ingeschakeld voor bedrijfsfotografie. Zowel voor social media foto's als interieurfoto's van kantoor. Werken met Rogier is een verademing: hij komt zelf met leuke ideeën voor de shoot, is vakkundig, qua persoon prettig om mee te werken en prima tarieven. Aanrader!
Cash And Glory
Cash And Glory
Read More
Rogier heeft voor ons de bedrijfsfotos gemaakt, en we zijn er ontzettend blij mee. Hele prettige man om mee te werken, onopvallend aanwezig en weet iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Zeker een aanrader!
Previous
Next