Bedrijfsfotograaf Leiden brengt wetenschap in beeld

In een universiteitsstad als Leiden is er altijd behoefte aan een fotograaf die de wetenschap kan vertalen naar oogstrelende beelden. Rogier Chang, bedrijfsfotograaf, fotografeert in de omgeving van Leiden. Hij is hiervoor de aangewezen persoon. Met al zo’n 20 jaar ervaring in het vak, heeft hij zijn sporen in het vak ruimschoots verdiend.

In een universiteitsstad als Leiden is er altijd behoefte aan een fotograaf die de wetenschap kan vertalen naar oogstrelende beelden. Rogier Chang, bedrijfsfotograaf, fotografeert in de omgeving van Leiden. Hij is hiervoor de aangewezen persoon. Met al zo’n 20 jaar ervaring in het vak, heeft hij zijn sporen in het vak ruimschoots verdiend.

Esthetische meesterwerken

Een deel van het portfolio van Rogier Chang is gewijd aan het onderwerp ‘Wetenschap’. Deze beelden geven uitstekend weer hoe een vakman zich onderscheidt. Chang bestudeert zijn onderwerpen nauwgezet en heeft oog voor elk detail. Hij fotografeert zijn onderwerpen het liefst in hun eigen omgeving. Rogier gaat tijdens zijn fotoreportages te werk als een 17e-eeuwse Hollandse meester. Met precisie zoekt hij naar de juiste lichtval en een perfect contrast van kleuren. Uiteraard gaat hij zijn foto’s pas daadwerkelijk schieten als de compositie helemaal in balans is. Pakkende foto’s maken waar de esthetiek vanaf druipt, dat is het doel van de bedrijfsfotograaf uit de omgeving van Leiden. 

Hij werkte eerder voor: LUMC, Zorg Instituut, Amref Flying Doctors en verschillende startups.

Tech- en medische bedrijfsfotografie in Leiden

Rogier Chang heeft een ruime ervaring als zakelijk fotograaf. Hij komt graag bij u op de werkvloer om zijn camera te richten op uw bedrijvigheid. Het soort bedrijven en organisaties waardoor hij wordt ingehuurd, is heel divers. Zo maakt hij onder meer ook fotoreportages op universiteiten en in ziekenhuizen. Waar hij ook komt, het doel is steeds hetzelfde: de essentie blootleggen. Ofwel, precies dat in beeld brengen waar uw organisatie voor staat. Met als doel het imago van uw organisatie te versterken. Rogier Chang fotografeert mensen en hun werk. Of het nu om de docent op school of universiteit gaat, de medewerker in het laboratorium of de technisch of medisch onderzoeker in actie, ze worden vereeuwigd in prachtige afbeeldingen die het verschil maken.

Als je bedrijfsfoto’s wil laten maken in Leiden, dan ben je bij Rogier aan het juiste adres. De foto’s s kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het presenteren van het bedrijf op websites en sociale media, in brochures en andere marketingmaterialen, of voor personeelsdoeleinden.

In Leiden zijn er verschillende fotografen die gespecialiseerd zijn in bedrijfsfotografie en die diensten aanbieden aan bedrijven in de regio. Als je op zoek bent naar een bedrijfsfotograaf in Leiden die exact weet hoe hij jouw bedrijf het beste in beeld kan brengen? Schakel dan Rogier in. Met al zo’n 20 jaar ervaring in het vak, heeft hij zijn sporen in het vak ruimschoots verdiend.

Waarom kiezen voor bedrijfsfotograaf in Leiden?

  • Rogier Chang vertelt het verhaal van jouw organisatie in prachtige beelden
  • Hij is een vakman en is al 20 jaar actief als bedrijfsfotograaf
  • Hij fotografeert regelmatig tech- en medische onderwerpen

Bent u op zoek naar een professionele, tech- en medische bedrijfsfotograaf Leiden? Neem vandaag nog contact op via de website of bel naar 06 50222760. Een afspraak is dan zo gemaakt. Dit kan niet alleen in Leiden. Rogier Chang fotografeert ook bedrijven in Den Haag, Gouda en een hoop andere steden.

Zita Schwab
Zita Schwab@Zita_Schwab
Read More
Rogier is niet alleen een geweldige fotograaf, hij snapt echt wat er nodig is en vertaalt dit naar een krachtig eindresultaat. Prettige communicatie, easy-going en zeer professioneel. Aanrader!
Nienke Veenstra
Nienke Veenstra
Read More
Zeer goede fotograaf. Prettig persoon, vakkundig. Neemt de tijd om je te laten "ontdooien" voor de camera. En wat ik persoonlijk waardeer: kijkt met het oog van een kunstenaar (waardoor je foto's met meer inhoud krijgt, geen platte plaatjes).
Petra Blankwaard
Petra Blankwaard@indigonl
Read More
Ik heb Rogier Chang meerdere keren ingeschakeld voor bedrijfsfotografie. Zowel voor social media foto's als interieurfoto's van kantoor. Werken met Rogier is een verademing: hij komt zelf met leuke ideeën voor de shoot, is vakkundig, qua persoon prettig om mee te werken en prima tarieven. Aanrader!
Cash And Glory
Cash And Glory
Read More
Rogier heeft voor ons de bedrijfsfotos gemaakt, en we zijn er ontzettend blij mee. Hele prettige man om mee te werken, onopvallend aanwezig en weet iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Zeker een aanrader!
Previous
Next