Bedrijfsfotografie Dordrecht

Rogier Chang van Bedrijfsfotografie is een erkende en professionele bedrijfsfotograaf voor bedrijven en organisaties in Dordrecht. Rogier Chang van bedrijfsfotografie.nl is gespecialiseerd in het maken van prachtige foto’s van jouw bedrijf en / of jouw medewerkers.

Jouw Dordtse bedrijf goed in beeld

Een professionele fotograaf is van groot belang voor elk bedrijf dat zich zowel online als offline kenbaar wil maken. De foto’s van jouw bedrijf is vaak het eerste dat potentiële klanten of zakenpartners van je bedrijf zien. Daarom is het belangrijk dat deze foto’s van hoge kwaliteit zijn en een positief beeld geven van jouw bedrijf.

 

Rogier Chang biedt een breed scala aan fotografiediensten voor bedrijven en organisaties. Van portretfotografie van medewerkers, groepsfotografie, interieurfotografie tot foto’s van jouw bedrijf of de producten / diensten die ze aanbieden. Rogier heeft jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technologieën en technieken. Hierdoor garanderen we professionele en hoogwaardige shots.

Een afspraak inplannen?

Wil je meer weten over Rogier Chang en de mogelijkheden om jouw bedrijf goed in beeld te krijgen? Plan dan een persoonlijke meeting, bel naar onderstaand telefoonnummer of stuur mailtje. Rogier kijkt graag uit naar een ontmoeting.

Studio & Meeting

Westeinde 81, 2512 GV Den Haag

Mijn telefoonnummer

06 - 50 222 760

Mijn emailadres

studio@bedrijfsfotografie.nl

bedrijfsfotografie-Rogier-Chang-061-e1582647149758.jpg

Bedrijfsfoto’s in Dordrecht

Bedrijfsfotografie in Dordrecht biedt ook een flexibele service, we komen graag naar jouw bedrijf toe voor een fotoshoot op locatie. Zo kunnen jij en jouw werknemers zich concentreren op jullie werk en hoef je je geen zorgen te maken over de organisatie van de fotoshoot.

 

Rogier is een echte professional en weet hoe hij de juiste sfeer moet creëren voor de perfecte foto. Of het nu gaat om een formele of casual setting, wij weten hoe we jouw bedrijf op de best mogelijke manier moeten vastleggen.

 

Als je op zoek bent naar professionele bedrijfsfotografie in Dordrecht, dan bent je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een fotoshoot. Rogier helpt je graag verder.

Veel gestelde vragen

Wat kost een bedrijfsfotograaf in Dordrecht?

De kosten voor het inschakelen van een bedrijfsfotograaf kan onder fotografen in Dordrecht verschillen. Bekijk de prijspagina, of neem contact op met Rogier om een offerte te krijgen.

Hoeveel kost het om in Dordrecht een bedrijfsfotograaf in te schakelen?

De kosten voor het inschakelen van een bedrijfsfotograaf kan onder fotografen in Dordrecht verschillen. Bekijk de prijspagina, of neem contact op met Rogier om een offerte te krijgen.

Wat onze klanten vinden

Rogier made a profile picture for me. He did a fabulous job in making me feel at ease. And succeeded in providing some great options to choose from. It was a nice experience with good results.
jasper van delft
Jasper van Delft
Creative Lead Philips Male Grooming
It was a pleasure having my picture taken by Rogier. He knows how to make you feel comfortable and what questions to ask to get to the portrait you want (but can’t describe). Rates and turn-around are excellent. I would definitely hire Rogier again!
roy tomeij
Roy Tomeij
Parallel entrepreneur & nice guy
Rogier heeft de medewerkers van Mediaweb gefotografeerd voor onze nieuwe website en social media profielen. Zijn aanpak is zeer professioneel. Hij reageert snel op mails en houdt zich aan gemaakte afspraken. De foto’s zijn perfect gelukt. Hij heeft ook nog reportagefoto’s gemaakt die de sfeer in het bedrijf prima weergeven. Ik kan Rogier dan ook van harte aanbevelen.
eric van hall
Eric van Hall
Mediaweb Digital Agency

De juiste oplossing voor elk bedrijf

Bij Bedrijfsfotografie begrijpen we dat elk bedrijf in Dordrecht en Nederland uniek is en daarom bieden wij maatwerk oplossingen aan. Onze fotograaf neemt de tijd om jouw wensen en eisen door te nemen, zodat we samen een fotoshoot kunnen creëren die aansluit bij je bedrijfsstijl en boodschap.

Onze beelden zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar zijn ook zorgvuldig bewerkt om de best mogelijke afbeelding te creëren. Dit betekent dat we de juiste belichting, kleur en compositie gebruiken om jouw beelden er professioneel en aantrekkelijk uit te laten zien.

Na de fotoshoot ontvang je de beelden in een resolutie die geschikt is voor drukwerk en webgebruik. Je kan de beelden bijvoorbeeld gebruiken voor brochures, flyers, billboards, je website en social media-kanalen.

Wil je graag voor meerdere bedrijven foto’s laten maken? Dan is dat bij Bedrijfsfotografie Dordrecht ook mogelijk. Dit is ideaal voor bedrijven die meerdere afdelingen of locaties hebben die gefotografeerd moeten worden. Neem hiervoor contact op om dit in verder detail te bespreken.

Het doel van Bedrijfsfotografie is om jouw bedrijf te helpen een professionele en aantrekkelijke beeldtaal te creëren. Wij geloven dat de juiste beelden je bedrijf kunnen helpen zich te onderscheiden van de concurrentie en een positieve indruk achter te laten bij klanten en zakenpartners.

Bedrijfsfotografie Dordrecht is jouw betrouwbare partner voor professionele foto’s van en voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een fotoshoot.

Naast Dordrecht zijn wij ook actief in plaatsen als: Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Leiden.

Hoe kan ik je helpen?