Bedrijfsfotografie Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland die bekend staat als de grootste en meest bekende stad in Nederland. De stad waar ik, Rogier Chang, geboren ben. Amsterdam bruist van leven, een ontzettend interessante plek voor ondernemers om zich te vestigen of bedrijfsactiviteiten uit te voeren.

Heb je een bedrijf in Amsterdam en wil je een bedrijfsfotograaf inschakelen om professionele foto’s te laten schieten? Kies dan voor bedrijfsfotograaf Rogier Chang. Met zijn jarenlange ervaring, weet hij precies hoe hij jouw bedrijf het beste in beeld kan brengen.

Jouw Amsterdamse bedrijf goed in beeld

Doordat Rogier ontzettend veel ervaring heeft met het maken van foto’s voor verschillende bedrijven, weet hij goed hoe hij jouw bedrijf in beeld kan brengen zodat het de aandacht trekt van (potentiële) klanten. Dat is voor zowel non-profit als commerciële bedrijven belangrijk in Amsterdam.

Om het verhaal te vertellen van jouw bedrijf is hij nieuwsgierig naar de drijfveren en wat jouw bedrijf precies doet. Vaak ziet hij dat bij bedrijven waarbij de passie er vanaf straalt, je de perfecte foto’s en essentie van het bedrijf of de persoon kunt weergeven.

Zo krijg je foto’s die het imago van je bedrijf versterken en waardoor potentiële klanten interesse krijgen in je merk en bedrijf.

Een afspraak inplannen?

Wil je meer weten over Rogier Chang en de mogelijkheden om jouw bedrijf goed in beeld te krijgen? Plan dan een persoonlijke meeting, bel naar onderstaand telefoonnummer of stuur mailtje. Rogier kijkt graag uit naar een ontmoeting.

Studio & Meeting

Westeinde 81, 2512 GV Den Haag

Mijn telefoonnummer

06 - 50 222 760

Mijn emailadres

studio@bedrijfsfotografie.nl

bedrijfsfotografie-Rogier-Chang-061-e1582647149758.jpg

Goede voorbereiding is erg belangrijk bij een fotoshoot

Een goede voorbereiding is het halve werk, zo weet Rogier Chang, bedrijfsfotograaf Haarlem, uit ervaring. Veel bedrijven hebben nog nooit eerder met een fotograaf samengewerkt en vinden het daarom spannend, of weten niet precies wat ze kunnen verwachten van de fotoshoot. Gelukkig weet Rogier hier wel raad mee. Hij weet namelijk precies hoe hij jou of de werknemers van jouw organisatie op hun gemak kan stellen.

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost het om in Amsterdam een bedrijfsfotograaf in te schakelen?

De kosten voor het inschakelen van een bedrijfsfotograaf kan onder fotografen in Amsterdam verschillen. Bekijk de prijspagina, of neem contact op met Rogier om een offerte te krijgen.

Hoeveel kost het om in Haarlem een bedrijfsfotograaf in te schakelen?

De kosten voor het inschakelen van een bedrijfsfotograaf kan onder fotografen in Haarlem verschillen. Bekijk de prijspagina, of neem contact op met Rogier om een offerte te krijgen.

Wat onze klanten vinden

Rogier made a profile picture for me. He did a fabulous job in making me feel at ease. And succeeded in providing some great options to choose from. It was a nice experience with good results.
jasper van delft
Jasper van Delft
Creative Lead Philips Male Grooming
It was a pleasure having my picture taken by Rogier. He knows how to make you feel comfortable and what questions to ask to get to the portrait you want (but can’t describe). Rates and turn-around are excellent. I would definitely hire Rogier again!
roy tomeij
Roy Tomeij
Parallel entrepreneur & nice guy
Rogier heeft de medewerkers van Mediaweb gefotografeerd voor onze nieuwe website en social media profielen. Zijn aanpak is zeer professioneel. Hij reageert snel op mails en houdt zich aan gemaakte afspraken. De foto’s zijn perfect gelukt. Hij heeft ook nog reportagefoto’s gemaakt die de sfeer in het bedrijf prima weergeven. Ik kan Rogier dan ook van harte aanbevelen.
eric van hall
Eric van Hall
Mediaweb Digital Agency

Je hoeft niet ver te zoeken

Je hoeft niet ver te zoeken om een professionele fotograaf in te huren. Het internet heeft het tegenwoordig voor iedereen gemakkelijker gemaakt en je kan in een handomdraai alle diensten vinden die je wenst. De meeste mensen huren nu gemakkelijk professionele fotografen in via online websites zoals Bedrijfsfotografie en vele andere.

Hoewel je natuurlijk ook andere opties kunt uitvogelen, is het feit dat je gemakkelijk een professionele fotograaf kan inhuren nog een uitstekende reden waarom je geen concessies zou moeten doen voor de kwaliteit van je foto’s.

Bedrijf in Amsterdam goed in beeld: voor zowel MKB als grote ondernemingen

Rogier Chang, bedrijfsfotograaf die foto’s maakt in o.a. Amsterdam, komt al zo’n 20 jaar over de vloer bij allerlei soorten ondernemers, door het hele land. Horeca, MKB, ambachtelijke of industriële bedrijven, het maakt hem niet uit. Of het nou in Amsterdam, Den Haag of Leiden is. Altijd is het doel hetzelfde: jouw bedrijf optimaal in beeld brengen voor jouw potentiële klant, foto’s van topkwaliteit voor je brochure, reclamefolder, social media of voor op de website.

Hoe kan ik je helpen?