Bedrijfsfotograaf Haarlem

Haarlem is een mooie stad met een gezellig en historisch centrum, waar veel te beleven is. Niet alleen voor consumenten, maar ook voor bedrijven. Heb je een bedrijf in of rondom Haarlem en wil je een bedrijfsfotograaf inschakelen? Kies dan voor Rogier Chang. Een expert op het gebied van het maken van bedrijfsfoto’s.

Jouw Haarlemse bedrijf goed in beeld

Doordat Rogier ontzettend veel ervaring heeft met het maken van foto’s voor verschillende bedrijven, weet hij goed hoe hij jouw bedrijf in beeld kan brengen zodat het de aandacht trekt van (potentiële) klanten. Dat is zowel voor non-profit als commerciële bedrijven in Haarlem erg belangrijk.

 

Om het verhaal te vertellen van jouw bedrijf is Rogier nieuwsgierig naar de drijfveren en wat jouw bedrijf precies doet. Wat hij vaak ziet is dat bij bedrijven waar de passie vanaf straalt, alleen dan kun je foto’s maken die de essentie van een bedrijf of persoon weergeven. Zo krijg je foto’s die het imago van je bedrijf versterken en waardoor potentiële klanten interesse krijgen in je merk en bedrijf.

Een afspraak inplannen?

Wil je meer weten over Rogier Chang en de mogelijkheden om jouw bedrijf goed in beeld te krijgen? Plan dan een persoonlijke meeting, bel naar onderstaand telefoonnummer of stuur mailtje. Rogier kijkt graag uit naar een ontmoeting.

Studio & Meeting

Westeinde 81, 2512 GV Den Haag

Mijn telefoonnummer

06 - 50 222 760

Mijn emailadres

studio@bedrijfsfotografie.nl

bedrijfsfotografie-Rogier-Chang-061-e1582647149758.jpg

Bedrijfsfotografie in Haarlem begint met goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk, zo weet Rogier Chang, bedrijfsfotograaf Haarlem, uit ervaring. Veel bedrijven hebben nog nooit eerder met een fotograaf samengewerkt en vinden het daarom spannend, of weten niet precies wat ze kunnen verwachten van de fotoshoot. Gelukkig weet Rogier hier wel raad mee. Hij weet namelijk precies hoe hij jou of de werknemers van jouw organisatie op hun gemak kan stellen.

Veel gestelde vragen

Waarom zou je jouw foto’s laten maken door een bedrijfsfotograaf en het niet zelf doen?

Een professionele fotograaf is een kunstenaar die weet hoe hij de perfecte foto moet maken. Ze weten bijvoorbeeld dat bij het maken van een magazine cover er meer ruimte nodig is en website banners meestal erg breed zijn. Hij begrijpt hoe de foto zal worden gebruikt, en zal meestal verschillende shots maken om zo aan jouw behoeften te voldoen.

 

Een goede professionele fotograaf is iemand die achter de kwaliteit van zijn werk staat. Ze willen dat je tevreden bent met je foto’s, en ze zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je dat bent. Kortom, wanneer je een goede professionele fotograaf inhuurt, kan je erop vertrouwen dat je de best mogelijke service krijgt.

 

Als het om je foto’s gaat, neem dan geen genoegen met minder dan het beste. Huur een professionele fotograaf in en wees ervan verzekerd dat je foto’s mooi, stijlvol en van de hoogste kwaliteit zullen zijn. Je zal er geen spijt van krijgen!

Hoeveel kost het om in Haarlem een bedrijfsfotograaf in te schakelen?

De kosten voor het inschakelen van een bedrijfsfotograaf kan onder fotografen in Haarlem verschillen. Bekijk de prijspagina, of neem contact op met Rogier om een offerte te krijgen.

Wat onze klanten vinden

Rogier made a profile picture for me. He did a fabulous job in making me feel at ease. And succeeded in providing some great options to choose from. It was a nice experience with good results.
jasper van delft
Jasper van Delft
Creative Lead Philips Male Grooming
It was a pleasure having my picture taken by Rogier. He knows how to make you feel comfortable and what questions to ask to get to the portrait you want (but can’t describe). Rates and turn-around are excellent. I would definitely hire Rogier again!
roy tomeij
Roy Tomeij
Parallel entrepreneur & nice guy
Rogier heeft de medewerkers van Mediaweb gefotografeerd voor onze nieuwe website en social media profielen. Zijn aanpak is zeer professioneel. Hij reageert snel op mails en houdt zich aan gemaakte afspraken. De foto’s zijn perfect gelukt. Hij heeft ook nog reportagefoto’s gemaakt die de sfeer in het bedrijf prima weergeven. Ik kan Rogier dan ook van harte aanbevelen.
eric van hall
Eric van Hall
Mediaweb Digital Agency

Vaardigheden van de fotograaf

Vertrouwen op het vakmanschap van de fotograaf, is belangrijk als je met hem / haar gaat samenwerken, maar dat is echter niet alles. Bij het inschakelen van een bedrijfsfotograaf in Haarlem is het ook belangrijk dat de fotograaf een technische en artistieke kant heeft, waarmee hij jouw bedrijf in beeld brengt.

Rogier Chang weet als geen ander om te gaan met de compositie, kleur en belichting en hoe je iets in scene zet. Waar je bedrijf voor staat, wie je klanten zijn en hoe je je wilt presenteren, dat weet hij natuurlijk niet. Daarom is het belangrijk om dit van tevoren goed te bespreken.

Bedrijf in Haarlem goed in beeld: voor zowel MKB als grote ondernemingen

Rogier Chang, bedrijfsfotograaf die foto’s maakt in o.a. Haarlem, komt al zo’n 20 jaar over de vloer bij allerlei soorten ondernemers, door het hele land. Horeca, MKB, ambachtelijke of industriële bedrijven, het maakt hem niet uit. Of het nou in Haarlem, Den Haag of Rotterdam is. Altijd is het doel hetzelfde: jouw bedrijf optimaal in beeld brengen voor jouw potentiële klant, foto’s van topkwaliteit voor je brochure, reclamefolder, social media of voor op de website.

Hoe kan ik je helpen?