Visie

Rogier-Chang-zakelijk-portret-2016-6789“Als je foto’s wil gebruiken voor een bedrijf, moeten ze uiteindelijk aan twee regels voldoen. Ze moeten oogstrelend zijn en het verhaal direct overbrengen. In die volgorde, dat is mijn visie.”

De kwaliteit van fotografie wordt steeds belangrijker in de communicatie van bedrijven. Bedrijven kunnen zich het best onderscheiden door esthetische beelden te gebruiken om hun verhaal beter te vertellen dan hun concurrenten. Het is mijn taak om met Bedrijfsfotografie.nl de hoogste kwaliteit fotografie binnen handbereik van Nederlandse bedrijven te brengen.” – Rogier Chang

Rogier Chang, bedrijfsfotograaf gevestigd in Den Haag, met een gedegen opleiding én jarenlange ervaring, onderscheidt zich door de lat zo hoog mogelijk te leggen. Hij kan dat en wil, ook aan u, de beste fotografie bieden met de bijbehorende beste service. Dankzij vijftien jaar ervaring die hij combineert met zijn creatieve en technische talenten kan hij modern vakmanschap bieden dat vereist is om het verschil te maken.

Bedrijfsfotografie.nl werkt met experts op gebied van productfotografie en architectuurfotografie, om zo de opdracht op een zo perfect mogelijke manier te kunnen uitvoeren. Die fotografen zijn niet alleen geselecteerd op vakmanschap  en visie, maar ook op hun persoonlijkheid. Service en verhalende foto’s voor u als klant: dat is waar het allemaal om draait. Voor ons begint elke opdracht met communicatie: luisteren naar de klant, het doel van de foto’s achterhalen en overleg op welke manier dat het beste kan worden aangepakt.

Gelooft u ook dat een beeld meer zegt dan duizend woorden? Als dat zo is moet je wel goed weten wat je precies wil zeggen én hoe je dat vertaald naar beeld.

Chang helpt u meer dan graag. Aarzel niet om contact op te nemen.

 

________________________________________________________________

Wat anderen zeggen…