Rogier Chang zakelijk portret 2016 6789

Visie

“Als je fotografie wil inzetten voor jouw bedrijf, gelden er twee regels. Het moet oogstrelend zijn en het verhaal direct overbrengen. In die volgorde; en geen half werk.”

Dat de kwaliteit van fotografie belangrijk is voor een bedrijf, zal iedereen wel beamen. Maar wat is die kwaliteit? Een dure camera? Je kunt je volgens mij het best onderscheiden door esthetische, krachtige  beelden te gebruiken om jouw verhaal beter te vertellen dan de concurrenten doen. Dan pas krijgt jouw bedrijf het vertrouwen dat het verdient. Het is mijn taak om met Bedrijfsfotografie.nl de hoogste kwaliteit fotografie (de mooiste foto’s met het juiste verhaal) binnen handbereik van Nederlandse bedrijven te brengen.” – Rogier Chang

Rogier Chang, bedrijfsfotograaf gevestigd in Den Haag, met een gedegen opleiding én jarenlange ervaring, onderscheidt zich door de lat zo hoog mogelijk te leggen. Omdat hij dat kan. Dankzij twintig jaar ervaring die hij combineert met zijn creatieve en technische talenten kan hij modern vakmanschap bieden dat vereist is om het verschil te maken. Zoals elke goede creatieveling heeft hij ook een uitlaatkleppen met  Bij Ons In De Straat , omdat mooie dingen maken nooit hoeft op te houden. Met www.marvelmountain.com uit hij zijn passie voor de bergen.

Bedrijfsfotografie.nl werkt met expert fotografen op gebied van productfotografie  en architectuurfotografie, om de opdracht op een zo perfect mogelijke manier te kunnen uitvoeren. Die fotografen zijn niet alleen geselecteerd op vakmanschap  en visie, maar ook op hun persoonlijkheid. Service en verhalende foto’s voor u als klant: dat is waar het allemaal om draait. Voor ons begint elke opdracht met communicatie: luisteren naar de klant, het doel van de foto’s achterhalen en overleg op welke manier dat het beste kan worden aangepakt.

Gelooft u ook dat een beeld meer zegt dan 500 woorden? Als dat zo is moet je wel goed weten wat je precies wil zeggen én hoe je dat vertaalt naar beeld.

Rogier helpt u daarbij. Aarzel niet om contact op te nemen.

Om de CO2 uitstoot te compenseren plant Rogier via TreesforAll voor elke opdracht een boom.

trees for all logo full
quintijn innikel

Quintijn Innikel

Beacon

Op zoek naar zakelijke portretten? Rogier Chang is de man! Zojuist heeft Rogier fotografie verzorgt van onze vernieuwde site en ik ben zeer tevreden. Allereerst met het uitstekende resultaat, mensen komen echt tot hun recht, ook in werk setting (niet de meest spannende situaties). Hij heeft de sfeer in ons bedrijf echt goed weten te verbeelden. Maar ik ben ook heel tevreden over zijn professionaliteit. Hij luistert goed naar wat de klant wil en vertaalt dat naar beeld. Hij stelt mensen op hun gemak, geeft richting, echt top, een aanrader.

elsemiek meijs

Elsemiek Meijs

Storyteller at Spark

Ik ben ongelooflijk tevreden over de foto’s die Rogier van mij voor de online presentatie van mijn eenmanszaak heeft gemaakt. Op de foto gaan is zeker geen hobby van mij, maar Rogier stelde me meteen erg op mijn gemak. Ik had snel het gevoel dat het wel goed zou komen, en dat deed het! Het resultaat is echt “mij”, zoals ik zakelijk gezien wil worden. Hij toont ook grote betrokkenheid en gaat net zo lang door tot dat je als klant tevreden bent. Daarnaast is Rogier een erg prettige persoonlijkheid om mee te werken. Ik ga hem zeker aan anderen aanbevelen.

tjarda bergsma

Tjarda Bergsma

Personal Assistant at De Brauw Blackstone Westbroek

Rogier heeft de foto’s voor de website van Stijl advocaten gemaakt. We zijn erg tevreden over het resultaat en over de werkwijze. Rogier houdt zich aan zijn afspraken, stelt mensen op hun gemak tijdens het fotograferen en neemt rustig de tijd om iedereen goed op de foto te krijgen. De uiteindelijke levering van het eindproduct kon erg snel en het gedeelte van onze website waar het personeel wordt voorgesteld ziet er met zijn foto’s professioneel en uniform uit. Ik zou Rogier zeker weer inhuren.

mariette huizinga

Mariëtte Huizinga

Associate Professor Educational Neuroscience at Vrije Universiteit Amsterdam

Rogier maakt prachtige portretfoto’s. Hij kan heel goed kijken en luisteren, en neemt alle tijd om de foto’s te maken. Doordat hij goed gerust kan stellen wordt een fotosessie heel ontspannen, met als resultaat een foto van iemand zoals hij of zij ‘echt’ is. Dit alles, samen met uitstekende techniek, levert zeer sprekende foto’s op. Ik beveel Rogier van harte aan!