Visie

Rogier-Chang-zakelijk-portret-2016-6789

“Als je fotografie wil inzetten voor jouw bedrijf, gelden er twee regels. Het moet oogstrelend zijn en het verhaal direct overbrengen. In die volgorde; en geen half werk.”

Dat de kwaliteit van fotografie belangrijk is voor een bedrijf, zal iedereen wel beamen. Maar wat is die kwaliteit? Een dure camera? Je kunt je volgens mij het best onderscheiden door esthetische, krachtige  beelden te gebruiken om jouw verhaal beter te vertellen dan de concurrenten doen. Dan pas krijgt jouw bedrijf het vertrouwen dat het verdient. Het is mijn taak om met Bedrijfsfotografie.nl de hoogste kwaliteit fotografie (de mooiste foto’s met het juiste verhaal) binnen handbereik van Nederlandse bedrijven te brengen.” – Rogier Chang

Rogier Chang, bedrijfsfotograaf gevestigd in Den Haag, met een gedegen opleiding én jarenlange ervaring, onderscheidt zich door de lat zo hoog mogelijk te leggen. Omdat hij dat kan. Dankzij twintig jaar ervaring die hij combineert met zijn creatieve en technische talenten kan hij modern vakmanschap bieden dat vereist is om het verschil te maken. Zoals elke goede creatieveling heeft hij ook een uitlaatkleppen met  Waaromdoejijwatjijdoet.nl , omdat mooie dingen maken nooit hoeft op te houden. Met www.marvelmountain.com uit hij zijn passie voor de bergen.

Bedrijfsfotografie.nl werkt met expert fotografen op gebied van productfotografie en architectuurfotografie, om de opdracht op een zo perfect mogelijke manier te kunnen uitvoeren. Die fotografen zijn niet alleen geselecteerd op vakmanschap  en visie, maar ook op hun persoonlijkheid. Service en verhalende foto’s voor u als klant: dat is waar het allemaal om draait. Voor ons begint elke opdracht met communicatie: luisteren naar de klant, het doel van de foto’s achterhalen en overleg op welke manier dat het beste kan worden aangepakt.

Gelooft u ook dat een beeld meer zegt dan 500 woorden? Als dat zo is moet je wel goed weten wat je precies wil zeggen én hoe je dat vertaalt naar beeld.

Rogier helpt u daarbij. Aarzel niet om contact op te nemen.

Om de CO2 uitstoot te compenseren plant Rogier via TreesforAll voor elke opdracht een boom.

________________________________________________________________