Fotograaf Zoetermeer versterkt imago van uw bedrijf

U bent op zoek naar die ene fotograaf die uw bedrijf of organisatie in Zoetermeer perfect in beeld brengt. Gelukkig hoeft u daar niet stad en land voor af te zoeken. Vlakbij Zoetermeer staat fotograaf Rogier Chang voor u klaar om uw bedrijf perfect in beeld te brengen.

Vakmanschap kenmerkend voor fotograaf Zoetermeer

 

Wanneer u besluit om een fotograaf in te huren dan neemt u natuurlijk alleen genoegen met het beste. U kiest voor topkwaliteit. Bij Rogier Chang, fotograaf uit de omgeving van Zoetermeer, bent u daarvoor aan het juiste adres. Na zijn opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, is Rogier Chang zich gaan toeleggen op het in beeld brengen van bedrijven en organisaties. Dat doet hij inmiddels al zo’n twintig jaar. In de afgelopen twee decennia heeft zijn vakmanschap zich steeds verder ontwikkeld. De fotograaf die actief is in en rondom Zoetermeer, beweegt zich dan ook als een vis in het water op de werkvloer van allerlei bedrijven en organisaties. Het maakt daarbij niet uit of het om een kleine startup, een bedrijf uit het MKB of bijvoorbeeld een grote complexe onderwijsinstelling gaat.

Werkwijze: goede voorbereiding is het halve werk

 

Rogier Chang besteedt veel aandacht aan de voorbereiding. Het vormt een belangrijk onderdeel van zijn werkwijze. Van tevoren bespreekt hij o.a. samen met u welke mogelijkheden er zijn, op welke doelgroep u zich richt en welke plekken van uw bedrijf u zelf graag aan uw (potentiële) klanten wilt tonen. Met een scherp oog bestudeert hij alle details en bepaalt de fotograaf uit de buurt van Zoetermeer hoe er kan worden gespeeld met het licht, kleur en compositie. Het uiteindelijke doel van de fotosessie is om door middel van een reeks prachtige foto’s het imago van uw bedrijf versterken. Laten zien wat uw organisatie zo bijzonder maakt.Waarom kiezen voor fotograaf Zoetermeer?

 

  • De foto’s van Rogier Chang versterken het imago van uw bedrijf
  • Rogier is een vakman met 20 jaar ervaring in de bedrijfsfotografie
  • Hij gaat op en top voorbereid en zeer professioneel te werk

Binnenkort ook in uw bedrijf een professionele fotoreportage met een fotograaf Zoetermeer? Neem vandaag nog contact op via de website of bel naar 06 50222760

Zita Schwab
Zita Schwab@Zita_Schwab
Read More
Rogier is niet alleen een geweldige fotograaf, hij snapt echt wat er nodig is en vertaalt dit naar een krachtig eindresultaat. Prettige communicatie, easy-going en zeer professioneel. Aanrader!
Nienke Veenstra
Nienke Veenstra
Read More
Zeer goede fotograaf. Prettig persoon, vakkundig. Neemt de tijd om je te laten "ontdooien" voor de camera. En wat ik persoonlijk waardeer: kijkt met het oog van een kunstenaar (waardoor je foto's met meer inhoud krijgt, geen platte plaatjes).
Petra Blankwaard
Petra Blankwaard@indigonl
Read More
Ik heb Rogier Chang meerdere keren ingeschakeld voor bedrijfsfotografie. Zowel voor social media foto's als interieurfoto's van kantoor. Werken met Rogier is een verademing: hij komt zelf met leuke ideeën voor de shoot, is vakkundig, qua persoon prettig om mee te werken en prima tarieven. Aanrader!
Cash And Glory
Cash And Glory
Read More
Rogier heeft voor ons de bedrijfsfotos gemaakt, en we zijn er ontzettend blij mee. Hele prettige man om mee te werken, onopvallend aanwezig en weet iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Zeker een aanrader!
Previous
Next