Fotograaf Den Haag - De Specialist voor Bedrijven

“Op zoek naar een fotograaf in Den Haag voor uw bedrijf? Dan is Rogier Chang de persoon die u zoekt!”

Rogier Chang is een fotograaf die werkt en woont in Den Haag. Hij is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie. Dit doet hij voor zowel Start-ups als Multinationals.  Chang volgde een fotografie opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Hij heeft inmiddels al zo’n 20 jaar ervaring met het maken van bedrijfsreportages en zakelijke portretten.

Ben je opzoek naar een fotograaf met fotostudio in Den Haag? Rogier Chang versterkt het imago van uw bedrijf in Den Haag.

  • Advies op niveau

  • Prachtige foto’s

  • Hoogste kwaliteit

Rogier Chang fotografeert zijn onderwerpen het liefst in hun eigen omgeving in Den Haag. Tijdens zijn fotosessies is hij dan ook vaak actief op de werkvloer van allerlei soorten bedrijven. Of hij nu zijn camera richt op kleine startups, de horeca, het MKB, de tuinbouw en glasbouw, productiebedrijven, de industrie of op wetenschappelijke, technologische, medische of onderwijsorganisaties, het doel is altijd hetzelfde: de essentie van het bedrijf in beeld brengen. Op die manier versterk je het imago.

Ik fotografeer Werk. Of eigenlijk, mensen en hun werk. Ondernemers, pioniers, vakmensen, ambachtslieden…

Vakman met oog voor lichtval, kleur en compositie

Rogier Chang bestudeert zijn onderwerpen nauwgezet, geen detail ontgaat hem. Wanneer hij zijn onderwerp in beeld brengt, gaat hij te werk als een 17e-eeuwse Hollandse meester, een vakman die oog heeft voor lichtval, kleurenpalet en compositie. Zo ontstaat het perfecte beeld. Krijg je foto’s die het verschil maken.

Fotostudio in Den Haag, Bink36

De fotograaf uit Den Haag beschikt over een ruime fotostudio in deze stad. Dit is zijn thuisbasis. Van hieruit trekt hij het land in voor het maken van bedrijfsreportages en zakelijke foto’s. Eenmaal terug in de studio, selecteert en bewerkt Chang de gemaakte afbeeldingen. De fotostudio leent zich er ook uitstekend voor om bijvoorbeeld zakelijke portretten te maken, wanneer dit op locatie niet mogelijk of gewenst is.

Fotostudio Fotograaf Den Haag

Professionele fotograaf Den Haag

Fotografie is een vak. Een goede fotoshoot laat je dan ook over aan de professionele fotograaf uit Den Haag. Foto’s zijn belangrijker dan ooit. Dat geldt zowel voor de afbeeldingen op uw website, sociale media of mailings als de foto’s in een gedrukte brochure of reclamefolder. ‘A picture is worth a thousand words‘. Een afbeelding springt direct in het oog. Hoe beter de foto, hoe professioneler de uitstraling, hoe meer de klant uw bedrijf zal onthouden!

 

Waarom kiezen voor fotograaf Den Haag?

  • Rogier Chang vertaalt het verhaal van uw bedrijf in prachtige foto’s
  • Zijn foto’s versterken het imago van uw bedrijf in de taal van de doelgroep
  • Rogier is een vakman met 20 jaar ervaring in de bedrijfsfotografie. U kunt dus rekenen op beter advies, meer foto’s en hogere kwaliteit

Op zoek naar een ervaren en vakkundige fotograaf Den Haag? Neem vandaag nog contact op via de website of bel naar 06 50222760

logos van klanten3 1