Een quote van onze fotograaf over hoe zij te werk gaat: “…voor mijn interieur- en architectuurfotografie is het essentieel dat ik de tijd neem. Om een gebouw goed te fotograferen en echt recht te doen vind ik het noodzakelijk om het eerst helemaal uit te pluizen. Tijd, rust en er helemaal induiken levert het mooiste, meest treffende en best bruikbare resultaat op. Ik vind het heerlijk om door een gebouw te lopen en het helemaal in me op te nemen. Het slenteren, het wachten op licht, het vinden van de juiste hoek en het terugkeren naar een bepaald punt om te voelen hoe de sfeer verandert, dit alles hoort bij mijn manier van fotograferen. Door alle hoekjes te ontdekken, het aanwezige lijnenspel goed in me op te nemen, de bestaande sfeer te proeven en de verschillende lichtinvallen te zien, doorgrond ik een gebouw. Deze factoren samen maken een gebouw bijzonder en eigen. Alles is van belang en wil ik meemaken en zien.”
“Ik maak geen gebruik van extra kunstlicht of flitslampen. Dit vind ik een gebouw, zowel qua interieur als architectuur, geen recht doen. Liever neem ik meerdere foto’s van verschillende, natuurlijke lichtinvallen. Elk dagdeel heeft een andere sfeer en is, letterlijk, een momentopname. Al deze momentopnames voeg ik samen in de computer en werk ik uit tot het beeld dat het gebouw het beste weergeeft en weerspiegelt. Ik wil het object laten stralen en het bijzondere ervan vastleggen en weergeven. “

Ervaring in interieurfotografie en architectuurfotografie

Fotograaf Marleen Sleeuwits gaat met zeer veel liefde voor, en ervaring in interieurfotografie en architectuurfotografie op pad en dat is terug te zien in haar foto’s. Zij weet als geen ander het beste en mooiste uit zowel het interieur als het exterieur van een pand te halen en het zo neer te zetten dat het van een beeld af spat. Zij exposeert internationaal, van Amerika tot Korea, met haar fotografie en weet een onderwerp ver boven de gemiddelde registratie uit te tillen. Dit is de reden waarom zij gevraagd wordt voor opdrachten van zowel grote bedrijven als BP, de Rijksgebouwendienst en het ministerie van Infrastructuur en Milieu, als voor internationale design en lifestyle magazines zoals Wallpaper Magazine en Dude Magazine. Ook zitten haar foto’s in de collecties van, onder andere, het ministerie van Buitenlandse Zaken, KPMG en de Erasmus Universiteit.

Een goede architectuur- en interieurfotograaf kan uw gebouw laten stralen

Het karakter van een gebouw op een foto tot leven laten komen vereist expertise, ervaring en talent, en precies dit alles kunnen wij u bieden. Een goede architectuur- en interieurfotograaf kan uw gebouw laten stralen en ver boven het gemiddelde uittillen, want een gebouw waarin veel liefde, kennis, kunde en jaren werk zit, verdient een fotoserie die dit reflecteert. Onze fotograaf heeft talent voor, en ervaring in zowel interieurfotografie als architectuurfotografie. Interieurfotografie en architectuurfotografie samen kunnen een totaalbeeld neerzetten, maar staan ook afzonderlijk sterk.


Wij werken onder andere voor architecten, vastgoed beheerders, woningcoöperaties en bouwondernemingen, en onze architectuur en interieurfotografie is niet alleen geschikt voor uw jaarverslag, archief, brochures of portfolio, maar misstaat ook niet als expositie binnen uw bedrijf. Onze fotograaf, is eigen maar bezit een goed oog en oor voor uw wensen en weet precies wat hiervoor ingezet dient te worden. Tegenwoordig is er technisch zoveel mogelijk dat de al aanwezige esthetiek in een gebouw wel eens over het hoofd wordt gezien. Uiteraard maken wij ook gebruik van de juiste moderne technieken, maar vooral kijken wij naar de al aanwezige schoonheid. Het lijnenspel, het gebruikte materiaal, de structuren en de sfeer maken elk gebouw, op zich een statisch onderwerp, bijzonder. De functie van een gebouw, de locatie en de context zijn belangrijke zaken die meegenomen worden bij het maken van een architectuurfoto of interieurfoto.