Zakelijke portretten voor advocatenkantoor Ten Holter Noordam

Den Haag bedrijf

Zakelijke portretten voor advocatenkantoor Ten Holter Noordam

Advocatenkantoor Ten Holter Noordam is al bijna honderd jaar actief in de regio’s Rotterdam en Drechtsteden. Met een vestiging in de havenstad zelf en één in Dordrecht heeft Ten Holter Noordam zich ontwikkeld tot een vooraanstaand advocatenkantoor voor Rotterdam en omgeving. Dit is niet alleen te danken aan transparante prijsafspraken en een brede dienstverlening, maar ook aan het diepgaande kennis- en expertiseniveau van de advocaten die er werkzaam zijn. Gezamenlijk bieden zij hoogwaardige juridische bijstand aan particulieren, ondernemingen, organisaties en instellingen.

Van regelgeving zorg tot havenrecht
Bij Ten Holter Noordam zijn tientallen advocaten werkzaam, elk met hun eigen vakgebied of vakgebieden. Mensen kunnen onder meer bij het kantoor terecht voor hulp met betrekking tot arbeidsrecht, bestuursrecht, familierecht, handels- en contractrecht, pensioenrecht, strafrecht en vennootschapsrecht. Tot de marktgebieden die worden bediend behoren de bouw, Margot van Olden 8989het havenbedrijf, de logistieke sector, milieuvriendelijke technologie en innovaties, en de zorg. Met zoveel advocaten verdeeld over twee werkplekken moet voor klanten natuurlijk wel duidelijk zijn wie hun belangen het best kan behartigen. Daarom worden op de website van Ten Holter Noordam de ruim dertig advocaten uitgebreid voorgesteld met een duidelijke portretfoto, een beknopt overzicht van hun achtergrond en het expertisegebied waarin zij zich hebben bekwaamd.

Aansprekende portretfoto’s voor online toepassingen
Hoewel op de website van het Ten Holter Noordam altijd al foto’s van de bij hen aangesloten advocaten werden getoond, was men nooit helemaal tevreden over deze online portretten. Daarom werd enige tijd geleden besloten om hier in de persoon van Rogier Chang een professionele fotograafTen Holter Noordam-6012 voor in te huren. Chang is sinds 2000 werkzaam in de portretfotografie en weet als geen ander wat nodig is om tot een aansprekende zakelijke portretfoto te komen. Opvallen, vertrouwen wekken, integriteit oproepen en toegankelijkheid uitstralen zijn enkele steekwoorden die Rogier Chang hanteert bij het maken van portretfoto’s voor bedrijfsdoeleinden. Daarbij maakt hij efficiënt gebruik van de persoonlijkheid en de authenticiteit van de geportretteerde, terwijl de studiobelichting, de sfeer en de achtergrond ook een belangrijke rol spelen. Dankzij Chang zijn de foto’s op de website van advocatenkantoor Ten Holter Noordam vervangen door professionele portretten van hoge kwaliteit. Het kantoor is zo tevreden over Chang’s werk dat men de foto’s die hij gemaakt heeft ook gaat gebruiken voor publicaties en andere online toepassingen. De portretfoto’s sieren onder meer de nieuwsbrieven van het advocatenkantoor en zullen worden geplaatst op de LinkedIn-profielen van de medewerkers.