NABC – samenwerking tussen Nederland en Afrika

Den Haag bedrijf

NABC – samenwerking tussen Nederland en Afrika
Het NABC (Netherlands-African Business Council) in Den Haag is een netwerkorganisatie die zich richt op het promoten van de Nederlandse private sector in Afrika. De belangrijkste activiteit van het NABC is het stimuleren en realiseren van succesvolle zakelijke samenwerkingen tussen Nederland en Afrika. Zij vroegen Rogier Chang van bedrijfsfotografie.nl om alle medewerkers op de foto te zetten. Zeker in een dergelijke internationale omgeving, waarbij het meeste contact per telefoon of e-mail verloopt, zijn duidelijke, goede portretfoto’s een must.

Het NABC richt zich op zakelijke samenwerking tussen Nederland en Afrika. Daarom worden er door het NABC veel activiteiten, zoals handelsmissies en evenementen, georganiseerd en geco√∂rdineerd, speciaal voor bedrijven die graag hun zaken met Afrika willen opzetten of verbeteren. Ook beheren ze zes strategische programma’s, bijvoorbeeld op het gebied van landbouw, water en gas. Het netwerk van NABC bestaat uit meer dan 350 Nederlandse en Afrikaanse bedrijven. Multinationals, maar ook MKB-bedrijven die belang hebben bij goede contacten in Afrika.

Omdat het NABC graag goede, passende profielfoto’s op hun website wilden plaatsen, namen zij contact op met Rogier Chang. Als expert in zakelijke fotografie weet hij als geen ander wat voor portretten het beste bij een internationale organisatie als NABC passen. Juist omdat veel dagelijkse communicatie bij het NABC niet face-to-face, maar via telefoon en e-mail verloopt √©n vanwege het uitgebreide netwerk, is het hebben van goede, passende profielfoto’s voor hen heel belangrijk. Chang heeft daarom eerst alle bestaande medewerkers op kantoor gefotografeerd. Een sessie van 10 minuten per medewerker is al ruim voldoende voor een set goede foto’s. Nieuwe medewerkers van het NABC komen vanaf nu langs op de studio bij Chang. Op die manier blijven alle profielfoto’s op de website van het bedrijf up-to-date en ondersteunen zij op die manier de zakelijke, professionele en internationale uitstraling van het NABC.