DEMO Consultants, advies in vastgoed

Den Haag bedrijf

DEMO Consultants is een adviesbureau voornamelijk in het gebied van vastgoed informatiemanagement. Ze richten zich op de combinatie van advies rondom beleid en techniek, software-ontwikkeling en onderzoek. Bedrijfsfotograaf Rogier Chang werd door DEMO Consultants gevraagd om profielfoto’s van de medewerkers te maken, die nu voor diverse doelen kunnen worden ingezet.

DEMO Consultants is gevestigd in Delft en geeft bedrijsmatig adviezen op het gebied van onder meer vastgoedbeleid en technisch beheer. Ook ontwikkelen zij zelf software voor bijvoorbeeld onderhoudsmanagement. Ze vinden het van essentieel belang te blijven onderzoeken en ontwikkelen om zo de kennis actueel te houden en klanten op alle mogelijke manieren van dienst te kunnen zijn. Zelf omschrijven ze dat op een mooie manier: we werken voor, maar vooral mét onze klanten.

Juist vanwege de goede band met klanten vroeg DEMO Consultants Rogier Chang om zorg te dragen voor de profielfoto’s van de medewerkers. Als adviesbureau willen zij professionaliteit en betrokkenheid uitstralen. Portretten van medewerkers kunnen op een zeer positieve manier bijdragen aan dat beeld, mits ze op de juiste manier gebruikt worden. Zeker omdat de foto’s van DEMO Consultants niet alleen op de site van het bedrijf worden gebruikt, maar ook in andere zakelijke omgevingen. De portretten staan op LinkedIn profielen, en worden meegestuurd bij offertes naar klanten. Op deze manier kan DEMO Consultants hun uitstraling en werkwijze onderstrepen. Dankzij de professionele insteek van Chang als fotograaf, zijn de profielfoto’s nu precies geworden zoals zij voor ogen hadden.