Sail event fotografie

Den Haag bedrijf

Sail

Sinds de eerste editie in 1975 (ter ere van het 700-jarig bestaan van de stad Amsterdam) wordt het Sail evenement elke vijf jaar georganiseerd. Honderden schepen vanuit de hele wereld varen dan door het Noordzeekanaal richting de IJhaven om daar bewonderd te worden door vele belangstellenden. De schepen varieren van de bekende ‘tall ships’ en echt erfgoedmateriaal en replica’s van oude schepen tot marineschepen en moderne schepen. Het evenement is gratis toegankelijk en daardoor extra aantrekkelijk en druk bezocht door toeschouwers.

SAIL Amsterdam is voor bedrijven bij uitstek een bijzonder geschikt evenement om relaties en klanten uit te nodigen voor een heerlijke en indrukwekkende dag op het water. Er worden dan ook talloze programma’s voor bedrijven aangeboden. Vaak behelst een dergelijk programma een boottocht, waarbij de prachtige tall ships van dichtbij kunnen worden bekeken en waarbij men, vaak na een luxe lunch, tijdens de terugvaart volop kan genieten van een uitzicht op alle drukte en toeschouwers langs de kades. Ook een rondleiding over het dock met meer achtergrondinformatie over de schepen, of een luxe diner met uitzicht op het beroemde vuurwerk ‘s avonds kan tot de mogelijkheden behoren. Het is hoe dan ook voor de gasten altijd een onvergetelijke beleving.

Dat is de reden dat Rogier Chang van bedrijfsfotografie.nl door twee internationale bedrijven, DHL en Atos, is gevraagd om tijdens SAIL foto’s te maken van en voor klanten en relaties, als mooie herinnering aan deze dagen op het water. DHL is ‘s werelds meest toonaangevende logistieke dienstverlener en actief in meer dan 220 landen en gebieden. Expreslevering, pakketdiensten, vrachtvervoer…DHL doet het allemaal. Atos is een internationaal bedrijf in digitale services. Met uitgebreide kennis van zaken op het gebied van technologie en industriele sectoren ondersteunen zij klanten in uiteenlopende marktsectoren. Atos is bij het grote publiek bekend als wereldwijde IT-partner van de Olympische en Paralympische Spelen. Zowel DHL en Atos grijpen SAIL Amsterdam 2015 met beide handen aan om hun relaties te laten genieten van een prachtige dag.

Rogier Chang zal hierbij deze dagen voor beide bedrijven vastleggen, zodat men ook na het evenement nog kan genieten van de indrukwekkende schepen en geweldige sfeer. Natuurlijk is het daarom van belang de dag zo goed mogelijk vast te leggen, maar zonder dat men het gevoel heeft ‘gevolgd’ te worden door een fotograaf. Door zijn kennis en expertise kan Chang zich terughoudend opstellen en toch precies dié sfeervolle momenten vastleggen zonder dat de foto’s standaard of cliché worden. De weersvoorspellingen voor SAIL zien er perfect uit, en dat in combinatie met een ervaren fotograaf gaat gegarandeerd zorgen voor prachtige en onvergetelijke foto’s!