Buiten gebeurt het

Den Haag bedrijf

Matthijs Sluiter, vormgever bij Studio Het Mes, vroeg mij om naar buiten te gaan. Daar moesten de heren van Buiten Organisatieadvies gefotografeerd worden. Evert Bovens, Henk Mogezomp en Jan Beldman hebben van de buitenruimte hun werkterrein gemaakt. Zij wilden graag losse en ontspannen portretten op verschillende plekken in Arnhem.

Meestal werk ik in de Randstad en in Arnhem kom ik eigenlijk alleen als ik de trein pak naar de Alpen.  Met een vakantiegevoel ging ik dan ook naar het werk. Buiten is een nieuw bedrijf en ik werd ontvangen in een kantoor waar de bureaus nog in elkaar werden gezet. Evert vertelde mij over hun bundeling van krachten en de verschillende expertises die nu samen zijn  gekomen. Buiten mag dan een nieuw bedrijf zijn, Evert, Henk en Jan zijn in dat opzicht zeker niet ‘groen’.

We maakten in ongeveer 2,5 uur portretten op verschillende plekken in Arnhem. We wandelende van plek naar plek en ondertussen kreeg ik heel veel over de stad te horen. Mannen met hun focus op de deze stad en het gebied eromheen kijken natuurlijk heel anders dan ik, die nooit verder komt dan spoor 9. De beste portretten staan nu op hun site. Evert Bovens had nog bij de kade een speciaal verzoek! Kijk op zijn Linkedin wat dat is geworden…