Fotografie Stage in Den Haag

Ben jij een vrolijke en ambitieuze mbo-/hbo-student met een passie voor fotografie? En wil jij graag jouw fotografie stage lopen in een inspirerende en uitdagende omgeving? Zoek niet verder! Wij, Kambiz Rajabzada en Rogier Chang bieden jou een ontzettend leerzame stageplek aan in een professionele studio in hartje Den Haag. Wij zijn gevestigd in BINK36, een creatieve hotspot in de Haagse wijk Binckhorst. Wij zijn op zoek naar eerlijke studenten die ervan houden om de handen uit de mouwen te steken. Wat krijg je daarvoor terug? Heel veel. Bij ons is een onvergetelijke en leerzame stagetijd gegarandeerd.

Wie wij zijn

Rogier Chang

Wij zijn twee fotografen in één studio: Rogier Chang en Kambiz Rajabzada van Proshoots. Rogier Chang van Bedrijfsfotografie.nl is een bedrijfsfotograaf die vooral gespecialiseerd is in bedrijfsportretten en bedrijfsreportages. Succesvol is hij zeker: met zijn jarenlange ervaring kan Rogier toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren tot zijn opdrachtgevers rekenen. Kambiz Rajabzada van Proshoots is productfotograaf. Hij houdt zich o.a. bezig met fashion en reclame. Kambiz wordt geroemd voor zijn creativiteit en technisch inzicht. Hij werkt voor topmerken als Heineken en Eicholtz. 

Wil jij kennismaken met deze twee topfotografen? Wij nodigen je van harte uit om stage te komen lopen in onze studio van maar liefst 100m2. 

Kambiz aan het werk in de studio

Stage fotografie:
wat je gaat leren en doen


Je komt te werken in een creatieve en professionele omgeving waar de lat hoog ligt. Maar dat is voor jou geen enkel probleem, want jij weet wel van aanpakken. Je heb dan ook een echte hands-on-mentaliteit en een flinke dosis enthousiasme. Omdat je bij ons lekker allround bezig bent, kan jij in korte tijd veel ervaring opdoen in het fotografievak. Je werkt in de studio én op locatie. Natuurlijk krijg je daarbij training en coaching van twee echte meesters in het vak. Er is dus genoeg ruimte om te leren: jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Eigen initiatief wordt bij ons zeer gewaardeerd. Durf jij die input ook te geven? Tijdens deze stage doe je ervaring op met: 

• Fotografie van producten en sfeerbeelden 
• Bewerken en retoucheren van beeldmateriaal 
• Assistentie bij fotoshoots, portretten en bedrijfsreportages 
• Onderhouden van diverse socialmediakanalen 

Wat er van je verwacht wordt
Je staat voldoende sterk in je schoenen en hebt een echte passie voor fotografie. Met jouw positieve houding maak jij het verschil. Je mag fouten maken, dat is de beste leermeester (volgens Yoda). Het maximale uit jezelf halen tijdens een geweldige stage: dáár doe je het voor. Jij bent iemand die zich niet verstopt en die stappen wil maken. Want hoeveel jij persoonlijk uit deze stage haalt, is natuurlijk deels afhankelijk van hoeveel jij erin wil investeren. Verder ben jij een student die:

• Een relevante mbo-/hbo-opleiding volgt 
• Enthousiast is met een passie voor fotografie 
• Een stap vooruit denkt en niet afwacht 
• Kennis heeft van Adobe Photoshop en Adobe Lightroom 

Grijp jij deze unieke kans?  Klik dan hier als je durft…

Uiteraard staat deze stagevacature open voor zowel mannen als vrouwen.

aan het werk op locatie

Fotografie stage Studio